Lyckad invigning!

31 AUG 2015 19:49
Invigningen blev lyckad!
  • Skapad: 31 AUG 2015 19:49

Det blev en mycket rolig dag för alla som kom på nyinvigningen av Norsborgs FF's hemmaplan, Kärsby IP.

Vi hade lite tal bland annat från: (se bilderna nedan)

Erik Johansson - Samba Football Academy.

Katarina Berggren, Ordförande Kommunstyrelsen.

Mathias Axnér - Ordförande Norsborgs FF.

Nevin Gergis - Samba Football Academy.

Erik & PernillaMathiasNevin

Även en uppvisningsmatch spelades mot kommunen, där deltagare förutom ungdomar från NFF, även fanns spelare från bland annat AIK's damlag samt ingen mindre än Dogge Doggelito(!) i målet för NFF! (se bilder nedan).

Dogges besök var en väl bevarad hemlighet in i det sista, helt underbart att se barnens miner när han helt plötsligt dök upp bland alla besökare, helt obetalbart! Tack Dogge! Stort av dig! och hoppas du inte fick blåsor av allt autograf skrivande :-)

Dogge MålisUppvisningsmatchUppvisningsmatchDogge skriver så det ryker!Dogge minglar bland besökarna.

Efter den avslutande matchen mot Saltsjöbadens IF som NFF tyvärr förlorade, kom ingen mindre än självaste Marcus Allbäck som satte sig ner med tjejerna på planen som hade ett inspirerande och peppande snack med tjejerna! Stort tack Marcus! det syns inte någonstans på tjejerna att bilden togs efter en förlust :-)

Allbäck på besök

Tack alla inblandade som gjort den här dagen möjlig!

botkrkanffsamba

Skribent: NFF

Stöd Norsborgs FF via Sponsorhuset!

Stadium teamsales

Klicka på bannern för att se föreningssortimentet hos Stadium!

Klicka här för att stödja Norsborgs FF via Stadium!

Postadress:
Norsborgs FF - Fotboll
Mathias Axner Serrander, Tre Källors Väg 11
14565 Norsborg

Kontakt:
E-post: This is a mailto link...